Pályázati felhívás – 2017

A Csiky Gergely Színházért Közhasznú Alapítvány a kaposvári fiatal és pályakezdő művészek, valamint a magyar színházi élet kortárs folyamatait elemző tudományos kutatások támogatása céljából ösztöndíjat alapított, amelyre a kuratórium a 4/2017. (XI. 13.) számú határozatával pályázatot ír ki.


Az ösztöndíj kategóriái

  1. Pályakezdő alkotóművész
  2. Felsőfokú képzésben résztvevő fiatal alkotó
  3. Színházművészeti kutató

Az ösztöndíjról 

A pályázat előfinanszírozású, a nyertes pályázók részére az ösztöndíjat a Csiky Gergely Színházért Közhasznú Alapítvány 2017 decemberében egy összegben folyósítja.

A pályázatokban vállalt tevékenységeket 2018. június 30. napjáig kell megvalósítani. A megvalósulásról a nyertes pályázóknak 2018. augusztus 15. napjáig be kell számolniuk.

1. Pályakezdő alkotóművész

Pályázni a kaposvári Csiky Gergely Színház művészi/művészeti munkakörben foglalkoztatott, 35. életévüket be nem töltött munkavállalói jogosultak.

Ösztöndíjkeret: 1.400.000 Ft

2. Felsőfokú képzésben résztvevő fiatal alkotó

Pályázni valamely magyar felsőoktatási intézmény képzésében résztvevő, aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező, 35. életévüket be nem töltött hallgatók jogosultak.

Ösztöndíjkeret: 500.000 Ft

3. Színházművészeti kutató

Pályázni a 35. életévüket be nem töltött, kutatói tapasztalattal rendelkező magyar állampolgárok jogosultak.

Ösztöndíjkeret: 600.000 Ft


Pályázási feltételek

A pályázatokat 2017. november 24. napjáig kell postai úton benyújtani a 7400 Kaposvár, Rákóczi tér 6. címre. A borítékon fel kell tűntetni az „Ösztöndíjpályázat 2017” jeligét. Érvényesen pályázni a mellékelt űrlapokon és a meghatározott kötelező dokumentumok csatolásával lehet.

A pályázatokat kategóriánként a Csiky Gergely Színházért Közhasznú Alapítvány kuratóriuma rangsorolja, és dönt az ösztöndíjak odaítéléséről. A döntés ellen jogorvoslatnak nincs helye. A nyertes pályázókkal a Csiky Gergely Színházért Közhasznú Alapítvány ösztöndíjszerződést köt.

A pályázattal kapcsolatos kérdéseket az info@csikyalapitvany.hu e-mail címen várjuk.

Kelt: Kaposvár, 2017. november 13.
Dr. Pintér Rómeó s.k.
elnök
Csiky Gergely Színházért Közhasznú Alapítvány

Letölthető dokumentumok